Radiostyrda flygplan radiostyrt flygplan radiostyrda bilar rc tanks båtar
Kategori: Fräckisar

Vilse i skogen med en majskolv

Inskickad av Bengan och Roffe från Helsingborg. Tack för bidraget

Det var tre unga killar som gått vilse i skogen och inte fått mat i sig på 4 dagar. Mörkret föll och de fick syn på en liten stuga vid en glänta. De knackade på och en rysligt ful liten gumma öppnade. Hon stank så motbjudande att killarna ryggade undan i chock. En av de tog mod till sig och frågade:
- Skulle vi kunna få lite mat och husrum över natten?
- Huuum.. Okej, men på ett villkor!
- Vad?
- ...host... Jo, det är inte lätt för en kvinna på 112 bast att få till det med granndjuren här i skogen och jag är fortfarande orörd som en lilja. En av er får ligga med mig så bjuder jag er på en riktig smaklig måltid och härliga sängar.
Killarna övervägde förslaget, men tackade nej. Ingen av de kunde förmå sig att ligga med den halvdöda, maskätna kärringen.

Två av de tre killarna kunde somna under stjärnhimlen en bit bort från stugan den natten, men den tredje kved av hunger och beslöt sig för att gå med på villkoret.
- Jag ska belöna dig med en måltid du aldrig kommer att glömma! kraxade gumman när han stigit in i stugan.
Hon dukade upp ett festbord med mat, vin och högar av desserter. Killen åt av glatta livet, men när han började känna sig mätt blev han orolig över hur det skulle gå härnäst. Men då såg han en majskolv och fick en ide!

Väl inne i sängkammaren släckte han lampan. Ja, han var lite blyg, påstod han. Stanken från gummans slida la sig som en dimma i rummet och ögonen tårades när han drog fram majskolven och stoppade in den i henne. Gumman tjöt av njutning och killen stod svimfärdig vid hennes sida i mörkret och tryckte majsen in och ut tills hon fick orgasm. Nu fick han bråttom att göra sig av med majskolven, ut genom fönstret flög den!

Så var det klart och killen fick sova som en prins i ett eget rum mellan mjuka lakan. I gryningen gick han ut till sina två kamrater.
- Faan, synd att du missade en riktig god måltid! sa en av kamraterna.
- Vi hittade en stor majskolv med smält smör på, men vi åt upp hela. Sorry grabben...

1 2 3 4 5
Kass Mycket bra
Betyg: 4,1 Maila en vän
Startsida
Roliga historier
Fräckisar
Norgehistorier
Blondin skämt
Blandad humor
Alla barnen
Nunneskämt
Advokatvitsar
Bellman
Gåtor
Roliga gåtor
Klurigheter
Ordspråk
Ordspråk
Citat
Roliga filmer filmklipp
Roliga filmer
Häftig film
Fakta filmer
Jakt & fiske
Hem, trädgård
Filmklipp
Sök på sidan
SÖK på sidan
Skicka in
Skicka in
Kontakta oss
Gratis script
Roliga filmer filmklipp
Om oss
Partners