Radiostyrda flygplan radiostyrt flygplan radiostyrda bilar rc tanks båtar
Kategori: Blandad humor

Wife 1.0

Inskickad av Ola från Skåne. Tack för bidraget

Wife 1.0 (även känd som Hustru 1.0) inkluderar många nytto- och underhållningsfunktioner, men är inget separat fungerande program utan är ett komplett operativsystem, som blir basen för alla funktioner.
Kända problem om du uppgraderar till Wife 1.0 Om du väljer att uppgradera från Girlfriend 1.0 till Wife 1.0 så märker du därför att programmet kräver så mycket prestanda att det nästan är omöjligt att köra andra program.
Största anledningen är att Wife 1.0 installerar sig själv i alla andra program och övervakar all din systemaktivitet. För att frigöra CPU-kraft och förbättra prestanda bör du se till att avsluta alla sök- och inspaningsrutiner.
Systemet arbetar endast problemfritt så länge du tillhandahåller nödvändiga resurser och underhåll.
Wife 1.0 genererar ofta en så kallad Child-process som kommer att kräva ännu mer av systemet i framtiden. Ingen av dessa faktorer är nämnda i manualen eller produktinformationen, men användare av Wife 1.0 varnar för dessa fenomen av applikationen.
Tyvärr saknas dokumentation helt även för andra funktioner. Dålig kompabilitet med helt andra program
Vissa andra program som PokerNight 10.3, BeerBash 2.5 och PubNight 7.0 kan inte alltid köras utan att hela systemet kraschar och felmeddelandet DU HAR JUST UTFÖRT EN FÖRBJUDEN ÅTGÄRD visas, trots att dessa program gått att köra tidigare. Övriga små program som Vprassel 1.1
Wife 1.0 har också en helt odokumenterad bugg. Om du försöker installera Vprassel 1.1 innan du avinstallerat Wife 1.0 kommer Wife 1.0 att radera alla MSMoney-filer och sedan avinstallera sig själv. Efter det kommer det att vara omöjligt att installera Vprassel 1.1 p g a för lite tillgångar i systemet. För att undvika ovan nämnda bugg försök att installera Vprassel 1.1 på ett helt annat system och kör aldrig några som helst filöverföringar eller nätverksförbindelser. Undvik också liknande Shareware program som OneNightStand 2.1 som kan innehålla virus som påverkar Wife 1.0. En annan lösning är att köra Vprassel 1.1 under falskt användarnamn. Men även här bör du se upp för virus som omedvetet laddas.
Du kan ej ångra uppgraderingen Det är inte möjligt att gå tillbaka till en tidigare använd version av Girlfriend 1.0. Wife 1.0 är inte designad för det. Försök istället justera dina användarparametrar, eller i nödfall avinstallera Wife 1.0 och installera Girlfriend 2.0. Pop-ups Observera att alla versioner av Girlfriend skickar hela tiden små pop-up meddelanden om fördelarna med att uppgradera till Wife 1.0.

1 2 3 4 5
Kass Mycket bra
Betyg: 3,5 Maila en vän
Startsida
Roliga historier
Fräckisar
Norgehistorier
Blondin skämt
Blandad humor
Alla barnen
Nunneskämt
Advokatvitsar
Bellman
Gåtor
Roliga gåtor
Klurigheter
Ordspråk
Ordspråk
Citat
Roliga filmer filmklipp
Roliga filmer
Häftig film
Fakta filmer
Jakt & fiske
Hem, trädgård
Filmklipp
Sök på sidan
SÖK på sidan
Skicka in
Skicka in
Kontakta oss
Gratis script
Roliga filmer filmklipp
Om oss
Partners