Radiostyrda flygplan radiostyrt flygplan radiostyrda bilar rc tanks båtar
Kategori: Advokatvitsar

Stjärnadvokater och försäkringsbolag

En man från hade köpt en låda sällsynta och väldigt dyra cigarrer och gick därefter till ett försäkringsbolag för att brandförsäkra dem.
En månad senare hade han rökt upp hela sitt lager av dessa underbara cigarrer, och bara gjort en enda avbetalning på sin försäkring.
Han fyllde i en begäran om ersättning till försäkringsbolaget och på sin blankett skrev han att han förlorat cigarrerna i en serie av mindre bränder.
Försäkringsbolaget vägrade att betala och åberopade det självklara faktum att mannen konsumerat cigarrerna på ett sedvanligt sätt. Mannen stämde då försäkringsbolaget, och vann.
När han lämnade in sin bevisning godkände domaren den eftersom mannen hade ett försäkringsbrev från bolaget som intygade att cigarrerna var brandförsäkrade, utan några specifika definitioner om vilken sorts eld.
Så försäkringsbolaget blev tvunget att betala mannen för hans förlust.
Dock låg inte försäkringsbolaget på latsidan utan drog fram ett trumfkort kort därefter. När mannen löst ut sin check så såg försäkringsbolaget till att han blev arresterad för 24 mordbränder.
Med hjälp av mannens eget vittnesmål från den föregående rättegången bevisade försäkringsbolaget att mannen var skyldig till att avsiktligt bränt de dyra cigarrerna och blev dömd till 24 år i fängelse.

1 2 3 4 5
Kass Mycket bra
Betyg: 3,3 Maila en vän
Startsida
Roliga historier
Fräckisar
Norgehistorier
Blondin skämt
Blandad humor
Alla barnen
Nunneskämt
Advokatvitsar
Bellman
Gåtor
Roliga gåtor
Klurigheter
Ordspråk
Ordspråk
Citat
Roliga filmer filmklipp
Roliga filmer
Häftig film
Fakta filmer
Jakt & fiske
Hem, trädgård
Filmklipp
Sök på sidan
SÖK på sidan
Skicka in
Skicka in
Kontakta oss
Gratis script
Roliga filmer filmklipp
Om oss
Partners